Tjenester

Allmennpraksis

Vanlig undersøkelse inkl. rens og to røntgenbilder:

Tannfarget fylling, 1 flate:

Tannfarget fylling, 2 flater:

Tannfarget fylling, 3 flater:

Rotfylling av fortann/hjørnetann - pris kan variere, ca.:

Rotfylling av premolar- pris kan variere, ca.:

Rotfylling av molar - pris kan variere, ca.:

Fullkrone (helkeram el. metall-keram):

Ekstraksjon av tann/kirurgisk fjerning av tann:

Partiellprotese:

Protese 1 helkjeve:

Helsett proteser:

Anestesi:

Røntgenbilde - pris pr. stk.:

Helstatus  (8 bilder el. flere):

Bleking - pris pr. kjeve

Bittskinne med oppfølging:

Oppdekning engangsutstyr:

Kr. 950,-

Kr. 660 - 900,-

Kr. 1100 - 1250,-

Kr. 1150 - 1450,-

Kr. 3200,-

Kr. 3800,-

Kr. 4800,-

Kr. 5900,-

Kr. 1000 - 2200,-

Kr. 7500,-

Kr. 9500,-

Kr. 18000,-

Kr. 180,-

Kr. 125,-

Kr. 950,-

Kr. 2200,-

Kr. 3500,-

Kr. 130,-

Tannpleie

En stor del av vår jobb er forebyggende arbeid. Både hull i tennene og tannkjøtt sykdom (Kronisk marginal periodontitt) kan forebygges og behandles uten invasive teknikker, om det oppdages tidlig nok. Det er derfor viktig med regelmessig oppfølging og tannrens. 

 

- Airflow (sandblåsing av tennene) 450 - 800 kr.

- Rens uten refusjon 800-1200 kr.

- Fluorterapi 50-100 kr.

- Subgingival depurasjon, periodontittbehandling pr. kv. 900 kr.

(Egenandel 420 kr)

 

Periodontittbehandling, subgingival depurasjon, pr. kvadrant tidsdebiteres etter folketrygdens refusjonstakster. Stønad ytes ved systematisk behandling av periodontitt/periimplantitt som tar sikte på å oppnå infeksjonskontroll.

 

Uteblivelse fra time debiteres med et ikke-møtt gebyr avhengig av avsatt tid.

Implantatprotetikk

Tannimplantater er skruer som settes inn i kjevebenet og erstatter tapte tenner. Implantatprotetikk er tannerstatnigen som settes oppå implantatet, dvs. det som er synlig i munnen. Oppå selve skruen/skruene i kjevebenet kan det settes kroner, broer eller proteser. Vi samarbeider med dyktige spesialister i oral kirurgi og oral periodonti som vi henviser til for innsetting av implantatene, mens vi selv innehar kompetanse til å lage tannerstatningen. For å kunne lage tannerstatninger med stønad fra folketrygden må tannlegen ha spesialgodkjenning. Vi har slik autorisasjon og vil kunne hjelpe uten noen ekstra søknad i forkant. 

 

Prisene varierer utfra hvilke trygderettigheter du som pasient har. Prisen er todelt der ca.halvparten går til implantatinnsetting og den resterende halvpart går til fremstilling av det protetiske arbeidet. 

Tannlegeskrekk

Frykt for tannlegen og det som hører tannbehandling til, er veldig vanlig. Svært mange har et anstrengt forhold til det å gå til tannlegen, og utsetter derfor besøket. Vi har lang erfaring med håndtering av tannlegeskrekk og skal ta godt vare på deg. Fortell oss hva du kvier deg mest for, så finner vi alltid en løsning på hvordan vi sammen kan klare å gjennomføre en konsultasjon. Vår erfaring er at det vanskeligste steget er å bestille timen, deretter opplever de fleste at undersøkelse og behandling går lettere enn man skulle tro.